Hlavní obsah
Článek

Obvykle mívá Aňa Geislerová (48) na slavnostním večeru Český lev nejdražší šperky. Letos byl ale její výběr skromnější. Náušnice, prsten a náramek vyšly "jen" na šest set tisíc korun. "To nemuseli moji dodavatelé šperků říkat, ale ono je to relativní, když se v tomhle případě řekne 'jenom'," krčila rameny herečka.

Ta se připravovala na poslední chvíli. "Včera jsem se vrátila z natáčení, moc času nebylo, ale všechno jsem to oběhla. Takže šperky mám klasicky od Roberto Coin a šaty od Kláry Nademlýnské a boty Versace pro H&M. Radost mám hlavně z českých šatů," vyjmenovala, jaký zvolila outfit.

Aňa přišla na Lvy vlastně jako zástupkyně filmu Anthropoid, který nakonec žádnou z nominací neproměnil. "Za ta léta už vím, že je to proměnlivé. Taky už jsem tady byla s filmem, který měl čtrnáct nominací a nedostal ani jedinou cenu. O tom to úplně není. Očekávala jsem ještě menší velkorysost od akademiků, takže už počet nominací mě nadchl. Je skvělé, že tady vůbec můžeme být a mít nějaké ceny, šampaňské a chlebíčky," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám