Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V postprodukční fázi je momentálně filmová trilogie Zahradnictví, jejíž první část Rodinný přítel přijde do kin na konci dubna. Herce ve snímku uvidíme v časovém rozmezí mezi 40. a 60. léty. A Aňa Geislerová (48) si svoji roli maminky vyloženě pochvaluje.

"Mám pocit, že to bude strašně krásné. Minimálně vizuálně. Všechny ty záběry a prostředí. Ty dobovky jsou vždycky takové dokonalé. Po téhle stránce se na to strašně těším. Natáčení bylo nádherné. Já jsem se toho hodně bála, protože jsme natáčeli od června až do prosince, zdálo se mi, že to bude neskutečně dlouhé a náročné, ale nakonec to tak prosvištělo, ani jsem si nevšimla. Mám pocit, že se při natáčení sešla dobrá generace. Je tam hodně herců i z Dejvického divadla, pak já, Jirka Macháček a Ondřej Sokol. My už jsme ta střední až starší generace. V prvním díle si tam porodíme děti, a ti mlaďoši z DAMU pak převezmou dějovou linku. Přijde mi hezké, jak se přehráváme do rolí matiček a tatíčků," míní herečka.

Geislerová s režisérem Hřebejkem spolupracovala tolikrát, že to už ani nedokáže spočítat. A jejich spolupráce rozhodně nekončí. "Mám takový speciální a hezký vztah k filmu Nevinnost. Tvůrčím a lidským způsobem jsme tomu strašně moc dali, bavili jsme se tím, byli jsme do toho potopení. Není to možná ani o tom výsledku, ale o procesu, který mám tak ráda. A s Honzou spolu začínáme v lednu opět točit," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám