Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) vždy patřila ke známým tvářím, které nechtěly dát nahlédnout do svého soukromí a ukazovat se s dětmi na společenských akcích. Letos ale své pravidlo hned dvakrát porušila. Poté, co ji na filmovou premiéru doprovázel syn Bruno Fidelius, ukázala se i s dcerou Stellou Ginger.

Zatímco Bruno byl s Aňou na premiéře filmu Pohádky pro Emu, kde jeho maminka ztvárnila hlavní ženskou roli, Stella zase s herečkou vyrazila na autogramiádu její knižní prvotiny P. S., která se už rok drží v zájmu čtenářů. V knihkupectví neměla, stejně jako brácha, problém s mamkou zapózovat.

A herečka nám svěřila, co ji přimělo změnit názor na soukromí svých potomků. "To bylo moje přání uchránit je. Ale děti, jak někdy říkám, jsou, bohužel, osobnosti. Takže už své názory projevují poměrně vehementně a samy o to projevují zájem," svěřila Super.cz.

"V tu chvíli razím teorii, že jakmile děti něco chtějí a člověk nemá žádnou páku jim to rozmluvit, tak jim v tom nemůžu bránit. Radost z toho nemám, ale je to jejich přání a nechci, aby měly pocit, že je někde schovávám nebo že se za ně stydím," mínila herečka.

To, zda by ji potomci chtěli následovat v herecké profesi, zatím prý netuší. "To už je jejich prostor. Nevím. Nemám představu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám