Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) jako patnáctiletá holka začínala jako modelka a kariéru zkoušela i v italském Miláně. A je vidět, že před fotoaparátem je stále jako ryba ve vodě. Aňa se stala tváří nové kampaně módní návrhářky Ivany Mentlové a s fotografem Matúšem Tóthem nafotila parádní snímky.

„Anny si velmi vážím pro všechny její talenty. Obdivuju její křehkou krásu a životní nadhled a cítím se nesmírně poctěná, že na moji nabídku nafotit kampaň kývla," neskrývá nadšení Mentlová. Geislerová jí obratem komplimenty vrací: „Fotit kampaň pro Ivanu pro mě bylo víc než splněný sen," říká.

Renomovaný fotograf Matúš Tóth prozradil, že se fotilo v ateliéru, přičemž použil přirozené světlo, aby působilo jako denní. "Vytvořený 3D prostor v pozadí působí čistě, zároveň navozuje zimní strohost, vynikly jak materiály, tak i Aňa," vysvětluje Tóth.

Vizážistka Ivana Tokárska si dávala zase záležet, aby vynikly Geislerové přírodní pihy. "Pro kolekci IAM jsem zvolila zcela přirozený make-up se zachováním Anniných krásných pih, těm jsem dala vyniknout. Vlasy jsem vyfoukala do objemu, aby byly nadýchané, volné, jen s měkkými vlnami v koncích," říká Tokárska s tím, že záměrem bylo vytvořit nenucený look, který podpoří hereččinu křehkost a ženskost.

"Matúš s Ivanou Tokárskou jsou léta naprosto špičkový tým, těšila jsem se tu na dávku krásy, kterou jsou společně s Ivanou Mentlovou schopni stvořit. Zima může přijít, já jsem připravena," uzavřela Aňa.

Kolekce Ivany Mentlové pro podzim a zimu 2016/2017 je inspirovaná érou devadesátých let, grunge stylem. Příznačné jsou oversized střihy, vrstvení, vintage vzhled. Materiálům tradičně vévodí kůže, semiš, exotická kůže, barvená kožešina, nechybí samet, úplet, vlna, hedvábí, a to v barvách khaki, lesní zelená, bordó, cihlově červená, šedá, černá, taupe, petrolejově modrá, fialová, pudrová.

"Velká část zimní kolekce je vyrobena z jehnětiny v různých úpravách. Většinou tón v tónu v tlumených odstínech kombinuji odlišné struktury materiálů," dodala Mentlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám