Hlavní obsah
Článek

Herečka Aňa Geislerová (47) je považována za módní ikonu. Vyzkoušela si i roli módní návrhářky, v minulosti navrhla svoji kolekci pro Pietro Filipi. Na přehlídce této značky zářila i tentokrát, ovšem jen jako divák.

"Jsem stále věrná a loajální, mám ráda Silverline od Ivany Mentlové. Pietro krásně balancuje mezi civilní a high life fashion. Jsem spokojená," řekla Super.cz Aňa, která sexy šaty z kolekce Silverline oblékla i tento večer. "Musím v nich akorát pořád chodit narovnaná, což mi neuškodí," usmála se.

Jak vzpomíná na navrhování šatů? "Byl to jeden z nejhezčích životních zážitků vůbec. Odklonila jsem se do jiné profese, vlastně jsem denně chodila do zaměstnání. Věnovala jsem se tomu téměř na sto procent, skoro jsem netočila. Bavilo mě to strašně," vzpomínala.

"Je krásný, když člověk nemusí být zafixovaný na jedné věci a může si odbočkami zkusit, zda zvládne něco jiného," upřesnila. "My herci jsme v práci za někoho, tam nejsme za sebe. kdykoli je člověk sám za sebe, je to těžší," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám