Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na americké premiéře snímku Anthropoid, jenž měl světovou premiéru na karlovarském filmovém festivalu, se Aňa Geislerová (48) setkala s opravdu vřelým přijetím médií.

Česká herečka se na rudém běhounu před newyorským kinem Loews na Lincolnově náměstí dočkala snad ještě většího zájmu místních fotografů než v Americe etablovaná kanadská herečka Charlotte Le Bon, která zářila v hlavních úlohách v hollywoodských trhácích jako Muž na laně, Láska na kari, či Yves Saint Laurent.

Velkou zásluhu na tom měly hereččiny šaty. Geislerová si totiž na významnou událost oblékla róbu z věhlasného módního domu Valentino, pod kterou si kvůli jejímu asymetrickému střihovému řešení a odhalenému rameni nemohla obléknout podprsenku. Pod látkou jí tak prosvítaly vnady, což ještě umocnily blesky fotoaparátů.

Nebylo to poprvé, co Aňa neměla pod šaty spodní prádlo. Naposledy tak na oficiální akci učinila na udílení cen Czech Grand Design. Česká kráska má už dobře natrénováno, jak na sebe v důležitých momentech své kariéry upozornit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám