Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Karlovarský festival ještě oficiálně neodstartoval, ale do západočeských lázní se už sjíždějí zahraniční hvězdy. Jiří Bartoška (77) po Willemu Dafoeovi přivítal i Jamieho Dornana.

Irský herec na festivalu ke smůle všech obdivovatelek erotické trilogie neuvede pokračování Padesáti odstínů šedi, které do kin dorazí až v příštím roce. Dornan pro festivalové publikum přivezl očekávané válečné drama Anthropoid, v němž ztvárnil jednoho z iniciátorů atentátu na Reinharda Heydricha Jana Kubiše.

Představitel pana Greye se v Karlových Varech objevil už loni, kdy na tiskové konferenci vznikající film mapující zásadní okamžik české historie prezentoval. Filmový štáb mezitím svou práci dovedl do konce a Anthropoid bude mít dnes v Karlových Varech světovou premiéru.

Jamieho Dornana před Grandhotelem Pupp očekával festivalový prezident Jiří Bartoška i herečka Aňa Geislerová (47), která si s ním v Anthropoidu zahrála. Slavný herec v ležérním oblečení filmovou hvězdu první velikosti příliš nepřipomínal. Na červeném koberci se ale večer v triku a bundě určitě neprojde.

Reklama

Další články

Načítám