Hlavní obsah
Článek

Už 3. března se v kinech objeví český horor Polednice. A i když není plný krve, diváci určitě o svoji dávku strachu nepřijdou. "A to byly asi ty nejhorší scény vystřižené," řekla Super.cz po novinářské projekci protagonistka snímku Aňa Geislerová (47), která se ve filmu setkává s hereckou ikonou Danielou Kolářovou.

„Jako divačka jsem viděla neskutečné množství hororů, protože jsem dlouho žila s hudebníkem Romanem Holým, což je sběratel hororů a znalec celého žánru. Takže já jsem neměla možnost je nevidět. Ale zase musím říct, že od doby, co spolu nežijeme, jsem žádný horor neviděla," smála se Aňa.

"Mě to vyčerpává. Pak se bojím, strašně to prožívám a jsem z toho fyzicky unavená. Musím říct, že i při projekci Polednice jsem se někdy fakt držela sedačky,“ říká Aňa Geislerová ztvárňující postavu Elišky, která se s malou dcerkou po mnoha letech vrací do rodné vesnice svého muže, aby se zde pokusila o nový začátek.

„Nadšená vyznavačka hororu nejsem. Ale když je dobrý horor, ráda se bojím. Mám ráda Hitchcockovy filmy, více i méně hororové, hlavně dobře filmařsky udělané,“ svěřila zase Daniela Kolářová a dodala, že u čtení jedné z prvních verzí scénáře Polednice měla strach, a i to ji zaujalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám