Hlavní obsah
Článek

Taneční show StarDance má za sebou už čtvrté kolo. Tentokrát se hvězdní soutěžící vlnili na parketu v rytmu temperamentního tance cha-cha a svižného quickstepu. Z kola ven šla dietoložka Kateřina Cajthamlová (61), jež ukončila soutěžní pouť i svému parťákovi, manželovi Jitky Čvančarové Petru Čadkovi.

Tak jako každý soutěžní večer v publiku nechyběli známí hosté, kteří se přišli podívat na to, jak to celebrity roztáčí na parketu.V hledišti zasedli například soutěžící z minulých řad Taťána Kuchařová (36) s Ondřejem Brzobohatým (41), Jana Doleželová (42) či Mahulena Bočanová (57).

StarDance si nenechaly ujít ani slavné sestry Geislerovy. Obě dvě herečky s sebou sice nevzaly své partnery, zato ale udělaly velkou radost svým dcerám. Aňa Geislerová (48) se pochlubila už osmiletou dcerou Stellou, která roste jako z vody a ve společnosti ji s maminkou moc nevídáme.

Pozadu nezůstala ani mladší Anina sestra Ester Geislerová (31). Ta se pro změnu pochlubila desetiletou dcerkou Miou. Do party vzaly ještě dceru jejich sestry Lely. Aňa v hledišti fandila především své herecké kolegyni a kamarádce Jitce Schneiderové (51), jež po boku tanečníka Marka Dědíka patří k největším favoritkám StarDance.

Reklama

Další články

Načítám