Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsou trochu jako Hujerovi. Denně potkáváme další příslušníky rodiny herečky Ani Geislerové (48). Jako první zde její manžel a otec dvou dětí Zdeněk Janáček představil svůj producentský počin, film Mars. Nyní přijela aspoň na otočku její švagrová, seriálová herečka Kristýna Janáčková.

Kristýna Janáčková se v Karlových Varech plánovala zdržet pouze jednu noc. "Je to poprvé, co budu tak dlouho od syna. Dosud to bylo jen na pár hodin," vysvětlila nám Kristýna, která má po první dovolené, kam s osmnáctiměsíčním Louisem letěla. "Byli jsme na Sicílii, na začátku sezóny, aby tam nebylo tak horko a tolik lidí. Bála jsem se letu, ale malý ho snášel dobře," svěřila mladá maminka, kterou známe ze seriálů Ordinace v růžové zahradě a Cesty domů.

Na rozdíl od Geislerové tady žádný film nepředstavuje. "Kéž bych tady nějaký film měla. Bylo by to krásné. Ale těším se aspoň do kina. Chtěla bych stihnout minimálně dva filmy, protože se jinak přes rok moc do kina nedostanu," přiznala.

Zajímalo nás, jak často se vídá se svojí švagrovou Aňou, když už spolu vyrazily na večírek. "Když to čas dovolí, tak se vídáme. Děti se samozřejmě znají, vždyť jsme rodina," řekla nám Kristýna, která na svůj pobyt svěřila syna partnerovi.

Reklama

Další články

Načítám