Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristýna Janáčková, kterou znají diváci primáckého seriálu Cesty domů jako Evu, se proměnila v modelku. Nafotila některé modely, které uvidí návštěvníci přehlídky tvorby českých a slovenských designérů. A štíhlé nožky předvedla švagrová Ani Geislerové (48) i v plavkách.

Už šestý ročník této přehlídky Dyzajn market se koná na piazzettě Národního divadla poslední květnový víkend a svou tvorbu od dámského i pánského oblečení po šperky, různé doplňky i hračky na ní představí devatenáct autorů. Letošní ročník se ponese v duchu vody, léta, modré barvy, cestování a námořníků.

„Organizátoři mě oslovili, jestli bych pro ně některé modely nenafotila. Ráda jsem souhlasila, protože se mi tahle akce moc líbí a už na minulé ročníky jsem se byla podívat a pokaždé koupila spoustu dárků. Při focení jsem se nadchla pro květinové věnečky, stejně jako pro některé sukně s tričky, tenhle letní a námořnický styl se mi moc líbí. Českým návrhářům fandím, líbí se mi, že co kus, to originál, a každá věc v sobě nese pečeť svého autora. A skvělé je, že je tu i dětský koutek,“ vysvětlovala herečka a zároveň maminka patnáctiměsíčního syna Luise Frederika.

„Začátkem června jedeme s rodinou i s bratrem a jeho rodinou na Sicílii, kde jsme si pronajali domeček. Záměrně vyrážíme takhle brzo, dokud nejsou velká vedra. Začátkem července pak pojedu podpořit soutěž valašských sýrů do Velkých Karlovic, na to se taky moc těším. Jinak nic moc neplánuju, žiju přítomností,“ říká Kristýna.

Zatímco mateřství Kristýně svědčí a poslední rok jen září, v seriálu Cesty domů zdaleka není tak pohodová maminka. Stará se o dvě malé děti, a protože prodělala operaci srdce, musí být opatrná na své zdraví. Navíc zjistí, že ji podvádí manžel.

„Moje seriálová Eva Venclová není v jednoduché situaci. Já ale chápu mužskou psychiku, manžel se s Evou asi trochu nudí, protože ona řeší hlavně své zdraví a točí se kolem dětí. On má navíc problémy v práci, takže není nereálné, že morálně selže a udělá takový kiks. Což ale neznamená, že to schvaluju, zrada manžela ji musí moc bolet. Ale doufám, že bude velkorysá a tuhle manželskou krizi oba vyřeší tak, aby jí netrpěly hlavně děti,“ vysvětlovala Janáčková.

Reklama

Další články

Načítám