Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na galavečerech, pořádaných ve spojitosti s módou či designem, se stává téměř inventářem. Jitka Schneiderová (51) prostě miluje všechno krásné a vše chce mít hned z první ruky. Rozhodně se objevuje na více společenských akcích než její kolegyně Aňa Geislerové (48). Dokonce by se dalo říct, že druhou zmíněnou zrzku ohrožuje v jejím pomyslném postavení české módní ikony.

V sobotu Schneiderová nechyběla na udílení cen Czech Grand Design. Pro tuto příležitost oblékla model z italského módního domu Bottega Veneta. Šaty v hodnotě osmdesáti tisíc korun z nové jarní kolekce se sice ještě neobjevily ani na prodejně v butiku a teprve minulý týden si je vybral na focení módní magazín Elle, Jitka v nich přesto už nyní dělala parádu.

K modelu v popelavě šedé barvě s flitrovými aplikacemi a s áčkovou sukní a výstřihem ve tvaru písmene V zvolila herečka své nejoblíbenější střevíce Jimmy Choo. V souladu se stylem šatů a večerní příležitostí pak její vizážistka vytvořila výrazné líčení, kde dominovala temná rtěnka. Jitce Schneiderové tento výrazný styl art deca prostě sedí.

Reklama

Další články

Načítám