Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná a ještě navíc skromná. Takový je nový herecký talent od našich východních sousedů, zelenooká brunetka Judit Bárdos, která excelovala v hlavní roli ve filmu Fair Play, kde si zahrála například s Aňou Geislerovou (48).

Judit byla nominována i na Ceny filmové kritiky, ale ocenění si ze slavnostního večera neodnesla. "Byla jsem ráda, že náš film byl tolikrát nominovaný a že jsme neuspěli? Uspěli asi ti lepší, já nevím. Aspoň jsem si udělala výlet do Prahy, kam jezdím hrozně ráda," svěřila půvabná herečka slovensko-maďarského původu, která většinu času tráví na Slovensku.

Momentálně se tam věnuje především divadlu. "Točila jsem jen nějaké studentské filmy a pak desetidílný seriál pro televizi Markíza, jmenuje se Doktoři a já v něm hraji kardioložku. Museli mne ale hodně namaskovat, abych vypadala starší. A v přípravách je ještě jeden projekt, ale o tom zatím není moc co říct," nemohla prozradit podrobnosti o chystaném natáčení Judit.

Vzhledem k její podobě s Andreou Verešovou (43), kterou už jsme zmínili loni v létě, kdy se Judit účastnila karlovarského filmového festivalu, nás zajímalo, zda i ona, stejně jako některé české krásné herečky, fušuje i do modelingu. "Fotila jsem pro módní časopisy a baví mě to. Pěkně mě nalíčí, udělají mi vlasy, je to vždycky velmi luxusní a příjemné," řekla Super.cz.

A když už jsme byli u módy, zeptali jsme se i na šaty, které pro slavnostní večer zvolila. "Chodila jsem po obchodech a narazila na tyhle šaty, tak jsem si je koupila," odpověděla a my chtěli vědět, zda se na Slovensku nedělá to, co celkem běžně v Česku, kdy herečkám půjčují modely slavní návrháři nebo drahé butiky. "Myslím, že se to také dělá, ale nechtěla jsem nikoho otravovat," uzavřela Judit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám