Hlavní obsah
Článek

Poklábosit si s herečkou Aňou Geislerovou (47), když jste z bulvárního média, není jednoduché, a když už na to vůbec přistoupí, jisté otázky, především co se soukromí týče, jsou přísně tabu. Takže když jsme se potkali na výstavě Andyho Warhola v galerii na pražském Staromáku, bavili jsme se hlavně o designu a herectví.

Aňa totiž byla pozvána kvůli výročí jednoho z umělcových tisků, podle něhož byla vyrobena láhev na vodku. "S vodkou nemáme úplně významný vztah, ale ani si nejsme úplně cizí," smála se Aňa, která sama navrhovala několik kolekcí oblečení a vytvořit si vlastní lahev patří mezi její zatím nesplněné designérské sny.

"Mám vysněný design a vím, že existuje brusírna skla, kde si každý může navrhnout vše, co si přeje. To mne hrozně láká, protože to jsou i malinké kresbičky, subtilní věci. Sním o tom, že si vyrobím svoji sadu. Sklo a keramiku miluju a myslím, že vytvořit vlastní lahev na alkohol nebo na parfém by bylo krásné. Byla by to hezká práce," míní.

Pragmaticky ovšem soudí, že ji kvůli tomu jen tak nějaká firma, zvláště mezinárodní korporace, neosloví. Nás ovšem napadlo, že když bude mít premiéru nový film Pohádkář, v němž si zahrála po boku topmodelky Evy Herzigové (51), mohli by si jí všimnout i světoví tvůrci. "No jasně. A proto jsem to točila, aby si mne konečně někdo všimnul," žertovala. "Stoupnout si vedle Evy a čekat, že si vás někdo všimne, je naivní. A mít v portfoliu videoklip, kde hrajete s Evou a Jirkou Macháčkem, je skvělé," myslí si Geislerová.

"Ona je ale opravdu božská Eva, spolupráce s ní byla skvělá a teď nás ještě jeden projekt čeká. Ale my už jsme se setkaly. Jela jsem s ní dělat do Londýna rozhovor pro Elle a bylo to fajn. Jen jsme musely za chvíli vypnout diktafon, protože jsme si tak sedly, že jsme zabrousily po chvíli i do soukromí," prozradila své novinářské zkušenosti Aňa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám