Hlavní obsah
Článek

Ana de Armas (35) se rozplakala po projekci svého nového snímku Blonde, v němž ztvárnila legendární Marilyn Monroe (†36). A není divu, diváci v sále na Benátském filmovém festivalu, kde proběhla premiéra, jí tleskali ve stoje 14 minut.

Šlo o nejdelší aplaus letošní sezóny v Benátkách. Překonal dokonce šestiminutový potlesk Brandonu Fraserovi po projekci filmu The Whale. Ani ten se tehdy neubránil slzám.

Podle zdrojů na premiéře Blonde slzel i Adrien Brody, jenž ztvárnil Arthura Millera, manžela Monroe. Aně pak na červeném koberci aplaudoval i sám Brad Pitt, který snímek produkoval.

Ovace a překvapivě velká chvála od kritiků jsou celkem překvapením, vezmeme-li v potaz, že herečku ostře kritizovali pomalu už ve chvíli, kdy jí role připadla. O to víc se pak fanoušci rozjeli na sociálních sítích, když Netflix zveřejnil trailer, v němž slyšeli herečku s kubánskými kořeny mluvit a usoudili, že je její přízvuk ve filmu jako pěst na oko.

Tvůrci se Any nicméně zastávali, že byla nejlepší možnou volbou a předvedla neuvěřitelný výkon. A jak je vidět, dle kritiků nelhali. Veřejnost se o jejím výkonu bude moct přesvědčit už 16. září, kdy Netflix snímek uvede.

Není to navíc poprvé, co se diváci v soudu unáhlili. Když vybrali Kristen Stewart (34) do role princezny Diany ve filmu Spencer, úplně je to rozzuřilo. Stewart nakonec za roli nominovali na Oscara a jde zřejmě o její doposud nejúspěšnější snímek.

Reklama

Další články

Načítám