Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O dívce producírující se po Miami Beach už jste si u nás mohli přečíst. Jde o brazilskou Playmate Anu Bragu, která obvykle vyráží na floridské pláže v doprovodu své kámošky z Playboye Anais Zanotti, pozdvižení ale dovede u oceánu vyvolat i sama. Naposledy to učinila před pár dny, když si oblékla místo plavek pár růžových šňůrek.

Dívka narozená v Rio de Janeiru už devatenáct let žije ve Spojených státech, kde to prý miluje. Momentálně se usídlila v Las Vegas a jak sama říká, modelku dělá nárazově celý svůj život i proto, že v Brazílii se živily modelingem její maminka, teta a kdysi dokonce i babička. S focením a přehlídkami sama začínala velmi brzy.

V USA se začala profesionálně věnovat tanci, cestovala do Mexika i Číny a údajně dostala nabídky na spolupráci od spousty umělců jako je Pitbul, Gloria Estefan nebo Lil John. Před rokem se ale rozhodla vrátit k focení a začala se svlékat. Díky tomu nezaujala pouze Playboy, ale také další pánské tituly jako FHM či Maxim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám