Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Londýnské muzeum Madame Tussaud se od tohoto týdne může pochlubit zcela novým přírůstkem do rozsáhlé „voskové rodiny“ slavných osobností. V pondělí tam totiž představili figurínu popové divy z Barbadosu Rihanny (36) a podoba byla v tomto případě vystižena opravdu precizně.

Na rozdíl od některých dalších pokusů, které se příliš nevydařily, si je Rihanna s figurínou velice podobná a pokud by vedle ní stála skutečná zpěvačka, je dost možné, že by mnozí tápali, která je živá.

Londýnské muzeum tak rozšířilo řady slavných zpěvaček. Vedle Rihanny jsou zde k vidění také například Britney Spears (42), Kylie Minogue, Madonna (65), Amy Winehouse (†27) či Lady Gaga (38).

I když by se mohlo zdát, že je taková podoba celebrit s voskovými figurínami normální, opak je pravdou. Jen v poslední době se silně nepovedla třeba podobizna prince Williama, za níž stála umělkyně Jennifer Rubell. Drobnou omluvou jí budiž fakt, že figurína musela být zhotovena velice rychle. Avšak i taková Beyoncé se nedávno dočkala k příležitosti jejích 30. narozenin zpackané varianty samy sebe v muzeu Madame Tussaud ve Washingtonu.

Reklama

Další články

Načítám