Hlavní obsah
Článek

Právě dnes by talentovaná britská zpěvačka Amy Winehouse (†27) slavila 28. narozeniny, zřejmě by slavila se svými přáteli. Na svou snoubenku poprvé pro tisk zavzpomínal i režisér Reg Traviss (34), který s Amy žil až do její smrti.

Zpěvačka náhle zemřela ve svém londýnském domě, Regovi smutnou zprávu okamžitě volal její bodyguard, snoubenec byla ale zrovna u holiče a telefon neslyšel.

„Když jsem od kadeřníka odešel, zjistil jsem, že mám nepřijatý hovor od Amina bodyguarda. Stále ztrácela svůj telefon, tak jsem si myslel, že si půjčila jeho,“ zavzpomínal zdrcený muž.

„Nebudu jí volat hned, pomyslel jsem si. Půjdu do kanceláře, vyzvednu si boty, které jsem si tak nechal, a zavolám až pak. Když jsem do kanceláře přišel, strážci jsem zavolal a mluvil jsem s ním,“ popisuje.

„On pouze řekl: ‚Regu, stalo se něco hrozného‘,“ uvedl. Muž okamžitě vyrazil do domu své snoubenky. „Zdálo se mi, že se okolní svět zastavil, jako bych se dostal do jiné reality - do paralelní dimenze, kde je vše stejné, ale naprosto špatně,“ popsal Reg, co cítil bezprostředně po smrti své snoubenky.

Amy podle něj byla velmi opravdová, na nic si nehrála. „Žila velmi normálním životem. Bylo opravdu fajn s ní žít. Moc ráda se dívala na televizi,“ vybavuje si režisér vzpomínky na svou milou. „Ráda mi připravovala něco k jídlu, když jsem přišel z práce. Milovala přípravu jídla a vaření, bylo to pro ni důležité,“ prozradil.

„Když jsem přišel domů pozdě, čekala na mě. Možná byla trochu staromódní. Byla velmi ženská. Byla rodinný typ a bavilo jí to,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám