Hlavní obsah
Článek

Britská média řeší, kam zmizelo pohádkové bohatství zpěvačky Amy Winehouse (†27) předtím, než tato talentovaná zpěvačka v červenci zemřela. Něco může napovědět úterní článek deníku The Sun, který odhalil, jakým nechutným způsobem Amy oškubával její někdejší manžel Blake Fielder-Civil (29).

Muž, který si nyní odpykává 32 měsíců za ozbrojenou loupež, už dlouhá léta bere tvrdé drogy a do zhoubné závislosti zatáhl i citlivou Amy.

Ta totiž byla do svého muže bezhlavě zamilovaná. Blake, který neustále potřeboval horentní sumy na crack, heroin a kokain, se nestyděl od Amy vyžadovat peníze za to, že ji prostě políbil. Listu to řekli jeho tehdejší přátelé.

„Účtoval si 150 liber (asi 4200 korun) jen za to, že ho mohla políbit a být blízko něj,“ prozradili. „Seděli spolu, dali si pár skleniček a ona se k němu pokusila přitulit. 'Polib mě, námořníku,' řekla mu.“

Bezcitný Blake ale zamilované Amy odpověděl: „Jdi do p..ele, až mi dáš nějaké peníze,“ citují jej přátelé. „Takhle to vypadalo po celou dobu jejich vztahu. Měl ji rád, ale nemiloval ji,“ dodávají.

Amy si Blaka vzala v roce 2007, po dvou letech se ale rozvedli. Exmanžel po její smrti tvrdí, že ho zpěvačka „ponížila“ tím, že jej ve vězení nikdy nenavštívila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám