Hlavní obsah
Článek

Filmoví producenti začali usilovně hledat herečku, která by se dokázala před kamerou převtělit do Amy Winehouse (†27). Pro věrné ztvárnění kontroverzní hvězdy, která před pár dny zemřela ve svém londýnském bytě, chtějí skutečně výjimečnou hvězdu. Film se má začít točit ještě letos. O snímek má přitom zájem hned několik televizních společností.

„Zřejmě tu nebude herečka mladší třiceti let, která by si ji ráda nezahrála. Nejprve je ale potřeba najít finanční zázemí v koprodukční společnosti v USA. Mnohé se o tento projekt zajímají, protože je to jasná továrna na peníze. Všichni vědí, že cokoli souvisejícího s Amy je obrovsky úspěšné,“ píše britský The Sun.

Filmů o Winehouse nakonec možná vznikne více. Hollywood už totiž uvažuje o vlastním velkém dramatu zpěvačky, která bojovala s alkoholem, drogami i v manželství v Blakem Fielderem-Civilem.

A zatím největší z horkých favoritek je zpěvačka Lady GaGa (38), která má prý přirozeně černé vlasy a v mládí si ji s Amy pletli. „Byla jsem nikdo, když ona začínala. Měla jsem hodně černé vlasy a lidé na ulici na mě pořád volali: ‚Amy!‘," tvrdila nedávno GaGa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám