Hlavní obsah
Článek

Zpěvačce kapely Toxique Kláře Vytiskové (26) se kvůli její image i muzice přezdívalo česká Amy Winehouse (†27). Smrt britské kolegyně z branže, s níž má podobné hudební vzory, se jí o to více dotkla. "Navíc se dostávám do magického věku sedmadvacet let, v němž řada skvělých muzikantů umřela," svěřila Klára Super.cz.

Musel samozřejmě padnout i dotaz na životní styl, který česká zpěvačka vede. Jak je na tom s drogami a alkoholem, jejichž kombinace britskou soulovou ikonu roky zabíjela. "Mám hranice, kterých se zdržím. Ale občas se stane, že se překročí. Ale nestává se to tak často. Nerozebírala bych to do detailů. Někdy bývají večírky po koncertech divoké. Není to však každý den," řekla Klára.

Vytisková jela povzbudit členy své skupiny, mezi něž patří i její manžel Roman, na nohejbalový turnaj Festonda. V podhradí Křivoklátu se konal už 7. ročník turnaje, kde bojovali členové kapel jako Tři sestry, Post It, Medvěd 007, Xavier Baumaxa či Vohnout o trofej v podobě zlatého poháru. "Já ale nesportuju. Už od dětství to nemám ráda. To, že jsem hubená, mám v genech," mávla rukou Klára, která ovšem zodpovědně fandila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám