Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Amy Winehouse (†27) byla skvělá zpěvačka, nespoutaný život plný drog a alkoholu ji ale ničil. To dobře věděli i lidé z jejího nejbližšího okolí. Smrt své dcery dokonce už před třemi lety předpověděla její matka Janis.

„Už dlouho vím, že se má dcera potýká s problémy. Došlo mi, že může být do roka mrtvá. Díváme se, jak se pomalu zabíjí,“ řekla zdrcená žena v roce 2008 v rozhovoru, který nyní citoval The Daily Mail.

„Už jsem se s její smrtí smířila. Dokonce jsem sebrala odvahu a zeptala se jí, kde chce být pohřbená, na jakém hřbitově. Drogy ji totiž dostanou, jestli půjde dál stejnou cestou,“ svěřila se tehdy Janis.

„Je to jako dívat se na automobilovou nehodu. Tento člověk vyhazuje z okna všechny dary, kterými byl obdařen,“ uzavřela smutná matka.

Otec Mitch dříve prozradil, že se Amy tvrdým drogám vyhýbala, dokud nepoznala svého bývalého muže Blaka Fielder-Civila (28), za kterého se vdala v roce 2007. Manželství netrvalo dlouho, pár se rozešel v létě 2009.

„Blake za to nenese plnou zodpovědnost, ona na tom má také svůj podíl, ale je jasné, že se to rozjelo, když se dali dohromady,“ prozradil Mitch. Blake není žádný svatoušek - nyní je ve vazbě a za loupež mu hrozí vysoký trest.

V poslední době byl přítelem Amy režisér Reg Traviss, který se jí naopak od závislosti na alkoholu a drogách snažil pomoci. „Už jsme spolu téměř rok a jsme velmi šťastní. Amy se má dobře, je v pořádku. Je zdravá a šťastná,“ tvrdil Reg ještě letos v březnu. Zda jejich vztah trval i v době zpěvaččiny smrti, není jasné.

Amy byla nalezena mrtvá ve svém bytě v sobotu odpoledne. Příčina úmrtí dosud nebyla vysvětlena, spekuluje se ale o tom, že se předávkovala drogami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám