Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Amy Winehouse (†27) je snad jedinou celebritou, o které se dá s přehledem říci, že nenalíčená vypadá lépe. Britský pěvecký talent se totiž vyžívá ve výrazném líčení očí takzvaně do „motýlích křídel“, které nemůže slušet snad nikomu. Její příjezd na letiště v srbské metropoli Bělehradu byl tak příjemnou změnou.

Soulová a jazzová zpěvačka vypadala po sobotním příletu do srbského Bělehradu překvapivě dobře i neupravená po několikahodinovém letu. Oděná jen do černého tílka a tepláků. Amy se dokonce ani neobtěžovala s obuví, kterou pro jistotu neměla vůbec. Podobně naboso si však vyrazila o víkendu se svou rodinou na procházku i zpěvačka Pink. Chození bez bot se tak možná stává mezi celebritami novým hitem.

Winehouse dorazila do Bělehradu z důvodu večerního vystoupení, které bylo úvodním koncertem jejího právě započatého turné. To však skončilo fiaskem. Koncert začal o hodinu později a po stejné době ji také fanoušci z pódia vypískali. Zpěvačka, která má již řadu let problémy s drogami a alkoholem, svou závislost zřejmě opět nezvládla. Před vystoupením se opila natolik, že se motala po pódiu, odkud i několikrát vrávoravě odešla. Navíc nebyla ani schopná vzpomenout si na texty písní. Amy se tak po sobotním trapasu rozhodla pro zrušení následujících dvou vystoupení v Istanbulu a Aténách. Její turné tak začalo asi nejhůř, jak mohlo.

Reklama

Další články

Načítám