Hlavní obsah
Článek

Zdaleka ne tak snadno, jak si původně rodina myslela, se prodával osudový dům, v němž naposledy vydechla fenomenální zpěvačka Amy Winehouse (†27).

Budova v severním Londýně byla původně k mání za 2,8 miliónu liber (87 miliónů korun), prodejci ale museli jít s cenou radikálně dolů - až na 1,9 miliónu liber (59 miliónů korun).

Dům nakonec zakoupil přibližně 40letý pár, který na aukci přišel ležérně oblečen. K nové akvizici se kupci vyjadřovat odmítli: „Neradi bychom se o tom bavili,“ citoval nové vlastníky Daily Mail.

Zpěvaččin otec Mitch londýnský domov své dcery původně prodávat nechtěl, přál si, aby tam sídlila nadace nesoucí její jméno. Po důkladném zvážení se jej ale rozhodl vzdát.

Aukční síň požádal, aby dražbu nepropagovala skrze informaci, kdo v domě žil. To ale nebylo možné zatajit - kolem někdejšího bydliště skandalózní hvězdy fanoušci stále pokládají květiny, aby jí složili hold.

Čtyřpodlažní budova má tři ložnice, vyhřívanou podlahu či nahrávací studio s odhlučněnými stěnami. Navíc k ní patří velká zahrada.

Již bezvládnou Amy našel v domě loni v létě její bodyguard. Hvězda se dlouhodobě potýkala se závislostí na alkoholu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám