Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na britském pěveckém talentu Amy Winehouse (†27) je známé zřejmě jen jedno obrovské pozitivum.Tím je její neopakovatelný chraplák. Na kost vyzáblá zpěvačka totiž dělá všechno proto, aby se pořádně zhuntovala. V posledních letech neustále bojovala se svou drogovou a alkoholovou závislostí. To na jejím organismu zanechalo značné následky. Většinou se i sama zbytečně hyzdí. Na temeni hlavy si vyčesává podivný vysoký drdol a své oči líčí černou linkou a kouřovými stíny do tak zvaných „motýlích křídel“. Dokáže to však i úplně jinak a vypadá pak mnohem lépe.

Když se Amy jednou za čas rozhodne nepřehánět to se svou vizáží, je docela pohlednou ženou. Stačí omezit vlasové příčesy, ze kterých si na hlavě vytváří své charakteristické „polodrdoly“, neoblékat se do extrémně kratičkých šortek, které ukazují její vyhublé nohy a tílek s obřím výstřihem, ze kterých zase naopak přetékají její silikonem vylepšené vnady.

Když Amy použije jemnější líčení, je to úplně jiná žena. Zpěvačka by ještě mohla odstranit svůj věčně naštvaný výraz v obličeji, obléknout si volnější splývavé oblečení, které nebude tolik zvýrazňovat její nezdravou štíhlost a bude vypadat báječně.

Reklama

Další články

Načítám