Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exmanžel zpěvačky Amy Winehouse (†27), která před rokem zemřela na požití velkého množství vodky po třech týdnech abstinování, se ze smrti své bývalé ženy neponaučil. Třicetiletý Blake Fielder-Civil se stejně jako ona oddává v hojné míře alkoholu a omamným látkám. Jejich požívání však nemá pod kontrolou a nyní bojuje v nemocnici o život poté, co mu po nekončícím flámu plném zmiňovaných neřestí selhaly orgány.

Blake byl údajně nalezen, jak se dusí v posteli poté, co se zřídil alkoholem. Následně byl převezen do nemocnice v anglickém Dewsbury. V současnosti je připojený na přístroje, které mu udržují základní životní funkce, jelikož utrpěl multiorgánové selhání. Jeho partnerka Sarah Aspin se údajně připravuje i na možnost, že se Fielder-Civil již nemusí probudit. „Lékaři tvrdí, že neznají prognózu. Řekli, že je v kómatu a pomáhají mu překonat otravu,“ potvrdila Aspin.

Vše se údajně odehrálo o víkendu, kdy spolu Aspin a Fielder-Civil diskutovali o tom, že by se mohli vzít. Později se však potáceli již opilí z večírku s přáteli. Aspin zavolala záchranku, když se Fielder-Civil zalknul jazykem a dusil se vlastními zvratky, zároveň mu nejprve přestala fungovat plíce a poté došlo k selhání i dalších orgánů. Zdá se, že exmanžel zpěvačky s úžasně osobitým hlasem dělá vše pro to, aby se s ní mohl opět setkat. Tentokrát v nebi.

Související témata:
Selhání

Reklama

Další články

Načítám