Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Tento dům na severovýchodě Londýna se loni v červenci stal doslova poutním místem, když k němu každodenně docházely stovky fanoušků, aby uctily památku Amy Winehouse (†27).

Právě zde totiž famózní britská zpěvačka žila a také nečekaně zemřela poté, co nedokázala zkrotit svou vášeň k alkoholu.

Nyní je dům v nabídce realitní kanceláře, která za něj žádá 2,7 miliónu liber (asi 87 miliónů korun), napsal deník The Sun. Společnost popisuje, že se uvnitř skrývají tři ložnice nebo tři přijímací pokoje a dobře udržovaná zahrada.

Původně se myslelo, že Nadace Amy Winehouse, kterou založil její otec Mitch, nebude nemovitost ani prodávat, ani pronajímat. „Nechtějí to pronajímat. A kdyby to prodali, obávají se, že by přilákal nevhodné kupce, neboť právě zde Amy zemřela,“ citoval The Sun krátce po zpěvaččině úmrtí zdroj blízký rodině.

Teď Winehousovi vysvětlují, že jim nic jiného nezbylo. „Winehousovi se s velkým zármutkem rozhodli ten dům prodat,“ prohlásil nyní rodinný mluvčí. „Amy ten dům milovala, nikdo z rodiny jej ale nepovažoval za vhodný k tomu, aby v něm bydlel,“ dodal.

Související témata:
Camden

Reklama

Další články

Načítám