Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komička Amy Schumer (42) v březnu přiznala, že podstoupila liposukci. A jak vypadá její tělo několik měsíců po zákroku, se pochlubila nyní na Instagramu, kde sdílela rovnou snímek v korzetu.

„Císařský řez, hysterektomie, liposukce. Tohle léto je jenom o přijímání lásky. Snažím se být zdravá a silná pro sebe i pro svou rodinu. A taky chci být sexy. Svým vlastním způsobem. Tak jedem, kdo jde do toho se mnou?“ popsala fotografii v černém prádle a botách na podpatku z posilovny.

Amy přivítala syna Gena na svět v květnu 2019. Už těhotenství pro ni bylo velmi náročné. Porod pak proběhl akutním císařským řezem a později museli herečce kvůli endometrióze odstranit dělohu.

Ještě předtím podstupovala umělé oplodnění, s manželem toužili po dalším potomkovi, to ale nedopadlo, a pak navíc přišla o dělohu. Amy o věci tehdy hovořila otevřeně a nechala se slyšet, že se prozatím musí spokojit s tím, že mají zdravého synka. Za což jsou nesmírně vděční. Do budoucna nevyloučila ovšem alternativy v podobě náhradní matky nebo adopce.

A protože je vůči své fanouškovské základně sdílná, nezdráhá se hovořit ani o liposukci, se kterou je nadmíru spokojená.

„Ne že bych chtěla najednou být sexbomba, neproslavila jsem se díky vzhledu, ale došla jsem do stadia, kdy mě unavovalo vidět se v zrcadle,“ přiznala Hollywood Reporteru.

Na výsledek jejího zákroku se můžete podívat v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám