Hlavní obsah
Článek

Po výplních tváří, ze kterých moc radost neměla, se Amy Schumer (42) rozpovídala o zkušenostech s dalším zákrokem. Šla na liposukci.

„Nikdy bych nevěřila, že něco takového udělám. Když jsem v minulosti slyšela o liposukci, přišlo mi šílené a nepředstavitelné ji podstoupit,“ rozepsala na sociální síti.

Ovšem po císařském řezu, odstranění dělohy a slepého střeva a útrapách s endometriózou zákrok přehodnotila.

„Hojila jsem se dobře, tak jsem se zeptala, jestli můžu jít na lipo. Šla jsem do toho a mám z toho opravdu dobrý pocit,“ přiznala.

Ohledně svého zdravotního stavu je sdílná, a tak chtěla být upřímná i tentokrát. „Chtěla jsem, aby věděli, až mě uvidí na fotkách štíhlejší, že je to díky zákroku,“ přiznala v podcastu Dear Chelsea.

Zavzpomínala také na období, kdy se s manželem Chrisem Fischerem pokoušeli o druhé dítě pomocí umělého oplodnění.

„Zkusili jsme to, nevyšlo to, a teď nemám dělohu. Zkrátka budeme mít jenom jednoho úžasného andílka,“ dodala na závěr.

Komička má dvouletého syna Gena, těhotenství pro ni bylo velmi náročné a skončilo tříhodinovým císařem. Úmorný byl pro ni i proces umělého oplodnění. Po nezdárném pokusu už ho odmítla absolvovat znovu. V září se pak fanouškům ozvala z nemocnice. Podstoupila operaci kvůli endometrióze, během té jí odstranili dělohu a slepé střevo. Kromě toho trpí také adenomyózou.

Amy bude 27. března spolu s kolegyněmi Reginou Hall a Wandou Sykes moderovat letošní Oscary. O týden dříve pak na Hulu startuje nový seriál Life & Beth, v němž ztvárnila hlavní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám