Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani poté, co se stala maminkou, komička Amy Schumer (42) nepřestává bavit své fanoušky na sociálních sítích. Naposledy se zvěčnila v bundě, zapnutá až ke krku a s kapucí na hlavě a slunečními brýlemi. „Tohle jsem teď já,“ napsala k fotce, na níž byste si ji hravě spletli se seniorkou. Naznačila tak, že jako novopečená maminka módu moc neřeší.

Reálné snímky bez retuše a pozlátek sdílí maminka devítiměsíčního Gena na sociálních sítích velmi často. Podobným selfie nedávno oznámila radostnou novinu ohledně procesu umělého oplodnění, kterým momentálně prochází.

„Probíhalo to asi následovně: Zaznamenali u mě 35 vajíček. To není špatné na takovou stařenu, co? Oplodnili jich 26, já vím, wau. Z toho máme jedno zdravé embryo,“ napsala k nadšenému selfie. „Jsme šťastní aspoň za to jedno, ale ten pokles, co?“

Herečka rozpoutala mezi sledujícími debatu o umělém oplodnění a řada fanynek s ní sdílela své příběhy. „Tolik žen prochází i několika procesy umělého oplodnění, a ty jsou bolestivé a psychicky vás vyždímají,“ napsala o tématu, k němuž se už nějakou dobu vyjadřuje. S manželem Chrisem Fischerem se totiž snaží o druhého potomka. S maminkami s podobnými zkušenostmi tak pochopitelně velmi soucítí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám