Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se Amy Schumer (42) zcela jistě nedá upřít, je bezbřehý smysl pro humor. Ve velkých dávkách si ho dopřává i v těhotenství a rozhodně se nešetří. Zatímco některé nastávající maminky mohou být v tomto období útlocitné, ne tak Amy, která si libuje v drsných vtípcích.

Aby názorně ilustrovala, jak se cítila v dokončeném prvním trimestru, nastylizovala se do scény z filmu Sedm, v němž Brad Pitt a Morgan Freeman řešili vraždy inspirované sedmi smrtelnými hříchy. Mezi nimi i obžerstvím. A právě záběr na obézního muže s hlavou v talíři herečka zopakovala. Poněkud drsný humor vzhledem k tomu, že inspirací byla Amy filmová mrtvola, co říkáte? U Schumer, která své těhotenství před pár dny oznámila jen tak mimochodem, mezi volebními doporučeními, se ale nelze divit ničemu...

Své první dítě čeká Amy s šéfkuchařem Chrisem Fisherem, kterého si vzala v únoru v Malibu. Šlo o překvapivou zprávu, o její známosti nemělo mnoho lidí tušení. Herečka se provdala ve vile s výhledem na oceán a v šatech s nabíranou sukní, pod níž by se lehce schovalo zakulacující se bříško. Případné dotazy tehdy rovnou zarazila, když spolu s poděkováním ke gratulacím dodala, že není těhotná.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

first trimester had me like #soblessed

Příspěvek sdílel uživatel @ amyschumer, Říj 28, 2018 v 10:38 PDT

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám