Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tomu se říká krásné setkání generací. Amelie Pokorná (19), dcera Lucie Zedníčkové (55), se během natáčení nového seriálu potkala se svým dědečkem Pavlem Zedníčkem. V téhle rodině se geny nezapřou, protože mladá herečka jde z role do role. A navíc má možnost čerpat z bohatých rad nejen své maminky Lucie, ale i slavného dědy. S ním se Amelie potkala na natáčení seriálu z venkovského prostředí Hvězdy nad hlavou.

Před kamerou toho sice jejich postavy nemají moc společného, zato mimo záběry si tihle dva mají hodně co říct. „Natáčení Hvězd patřilo k těm nejhezčím, které jsem zažila. Měla jsem kolem sebe neuvěřitelné kolegy, od kterých jsem se mohla učit. Radami nešetřili, a už i jen to, že jsem se na ně mohla dívat, jak hrají, byla výborná škola,“ přiznává mladá herečka. „Nejvíc mě bavily natáčecí dny, které jsem trávila s dědečkem. Moc jsem si to užívala, bylo to takové rodinné a všude krásná atmosféra,“ pochvalovala si.

V zákulisí se objevila i hereččina maminka Lucie Zedníčková (55), která dceru na natáčení občas doprovodila. „Mamka za mnou na natáčení i jezdila. Všechny samozřejmě zná, povídala si tam s kolegy, dědou a já točila. Bylo to moc hezké.“

A její slova potvrzuje i Tereza Kostková (47) coby veterinářka Lucie. „Návštěvy na natáčení jsou vždy fajn. Lucka v seriálu nehrála, ale přijela navštívit svou dceru. Pavel Zedníček mi hrál tchána, tedy bývalého. Tak jsme si tak zavzpomínaly,“ prozradila Kostková.

Amelie Pokorná hraje v seriálu mladou dívku Kristýnu, která lavíruje mezi dvěma kluky: Prokopem Zachem a Filipem Antoniem. Ve skutečném životě je zamilovaná do svého bývalého spolužáka. „Známe se už déle, chodili jsme spolu čtyři roky na gympl, takže se známe ze školy," prozradila nedávno Super.cz s tím, že její milý teď studuje medicínu.

Reklama

Další články

Načítám