Hlavní obsah
Článek

Vždycky jí dělala doprovod maminka, herečka Lucie Zedníčková (55). Teď půvabná seriálová hvězda Amelie Pokorná (19) vyrazila na letní párty televize Prima s novým přítelem. "Jsme spolu už nějaký čas," svěřila Super.cz.

Její fešný přítel Sebastian není z oboru, studuje lékařskou fakultu. "Známe se už déle, chodili jsme spolu čtyři roky na gympl, takže se známe ze školy," vysvětlila nám Amelie, kde se partnerem seznámila. "Jsem hrozně ráda, že je tady se mnou," zářila zamilovaná herečka.

Ta na akci představovala dva nové projekty, ve kterých ji budeme vídat. "Je to moc krásný seriál Hvězdy nad hlavou, který už máme natočený. A teď točíme 1. misi, kde budu hrát svoji postavu ze Sestřiček. Jen bude asi o tři roky starší, takže už bude mít i jiné starosti a také lásku," prozradila Amelie.

Na jejího seriálového partnera, kterého ztvárňuje Filip Antonio, prý její skutečný přítel žárlit nebude. "Vybral si mě se vším, co k mé práci patří. Ví, že chodím s ním, a ne s žádným mým kolegou. Máme mezi sebou takovou důvěru, že nic takového nehrozí," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám