Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letní párty londýnské galerie Serpentine se sjely populární osobnosti včetně britské smetánky. Nechyběli ani zástupci nejvyšší společenské třídy, v tomto případě tedy zástupkyně. Dvaadvacetiletá Lady Amelia Windsor, jež je vnučkou prince Edwarda, vévody z Kentu (bratrance královny Alžběty II.).

Ta na akci pobývala s kamarádkou, která sice oblékla jasně oranžové šaty, ale byla to Amelia, která na sebe strhla víc pozornosti. Nejen krásnými šaty značky Chanel, ale hlavně tetováními, která z nich vykukovala. To na boku, dva lístky vedle levého prsu, obzvlášť svádělo k pohledu.

A bylo by tím nejdráždivějším, co ten večer předvedla, kdyby při odjezdu trochu šikovněji nasedla do přistaveného vozu. To se ale tak úplně nepovedlo a vzhledem ke střihu šatů při předklonu ukázala téměř celé ňadro.

Na těle má mladá aristokratka ještě další dvě tetování: nad levým zápěstím tři zvířata, symbolizující pouto mezi ní a jejími sourozenci, sestrou Marinou a bratrem Edwardem, a na levé lopatce pak tygra.

Reklama

Další články

Načítám