Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amber Rose (40) aktuálně čeká druhého potomka s partnerem, hudebním producentem Alexandrem Edwardsem. Místo aby si ale dopřávala klid, vyzpovídala se na svém Instagramu z pořádných trápení. Letos se poprvé po pár letech nebude účastnit pochodu Slutwalk na podporu obětí znásilnění, který od roku 2015 pomáhala organizovat.

A není to jen kvůli pokročilému stádiu těhotenství. Amber se nechala slyšet, že se musí obklopit jenom pozitivními lidmi poté, co ze svého života vykázala falešné přátele.

„Měla jsem kamarádky, co mi kradly šperky a peníze, spaly s mými kluky za mými zády, kamarády, kteří lhali a tvrdili, že se mnou mají poměr, feťáky a alkoholiky, kteří mě využívali, dokonce na mě jedna z nich zavolala sociálku, když jsem ji vykázala ze svého domu,“ uvedla hvězda s tím, že v loňském roce ukončila přátelství zhruba s 20 lidmi.

„Zábavné je na tom to, že já jsem nikdy nikoho veřejně nehanila,“ přiznala hvězda, která má prvního syna s raperem Wizem Khalifou. „Lidé to možná neví, ale já nejsem vůbec problémová. Nehádám se, neberu drogy a tohle mám za to,“ doplnila modelka, která do porodu nemá daleko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám