Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amber Rose (40) se neobtěžovala cenzurovat svůj nedávný snímek a sdílela ho na Instagramu v plné parádě. Na fotce je bývalá partnerka Kanyeho Westa nebo Wize Khalify kompletně nahá, na své sledující vyšpulila zadeček, a dokonce nezakryla ani bradavku, která z profilu lehce vykukuje. Je s podivem, že snímek prošel pravidly sociální sítě, ale fanoušci známé modelky ho velmi cení.

Amber, která je zakladatelkou slavné akce SlutWalk, pochodu, který má podpořit ženy v jejich přirozené kráse, je velkou zastánkyní toho, že by se ženy neměly stydět ukazovat své křivky. „Když budu chtít ukázat svůj zadek, tak ho ukážu, protože je to můj zadek a můžu si s ním dělat, co chci,“ svěřila Harper´s Bazaaru v září loňského roku.

S hanlivými komentáři nebo hatery si neláme hlavu. „Když si muž sundá tričko, všichni obdivují jeho svaly, když to udělám já, jsem d*vka,“ upozornila také na dvojí metr, co se svlékání týče. Jako zarytá feministka také tvrdí, že by ženy měly být respektovány, ať na sobě mají cokoliv. „Ať už si obléknu cokoliv, není to omluva pro to, aby se mě někdo nevhodně dotýkal nebo automaticky předpokládal, že mu roztáhnu nohy, protože to určitě neudělám. Každý by si měl hledět svého těla,“ tvrdí Rose. Na to její se ale každopádně dívá opravdu hezky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám