Hlavní obsah
Článek

Nejsme ještě ani v půlce roku a celebrity už se rozcházejí jako na běžícím páse. Někteří spolu byli věky, jiní pouze krátce. Podívejte se na rozchody roku 2018, které nám nejvíc zlomily srdce.

Geena Davis (62) a výrazně mladší Reza Jarrahy (47) ohlásili konec svého 17 let dlouhého manželství v květnu. Páru to prý v posledních měsících neklapalo a od listopadu loňského roku dokonce žili odděleně. Mají spolu tři děti.

Channing Tatum (38) a Jenna Dewan (37) se po devítiletém manželství rozhodli jít každý svou cestou. Konec oznámili na svých instagramových účtech a zlomili srdce miliónům fanoušků. Pár ztvárnili i na filmovém plátně a ve světě Hollywoodu snad nebylo krásnějšího páru. Mají spolu dceru Everly.

Sběratelka raperů Amber Rose (40) už údajně není se svým nejnovějším úlovkem, raperem 21 Savagem (25). Naposledy spolu byli spatřeni na sv. Valentýna a v březnu dokonce přestali jeden druhého sledovat na Instagramu.

Zpěvák Usher (39) a manželka Grace Miguel (49) oznámili konec dvouletého manželství. V březnu prozradili časopisu People, že rozchod dlouho zvažovali a nadále zůstanou přáteli, kteří se budou vzájemně podporovat.

Po sedmiletém vztahu a dvou a půl letech manželství se Jennifer Aniston (55) a Justin Theroux (52) rozhodli odloučit. Ačkoliv jsme Jennifer všichni přáli šťastný konec, nebude to zřejmě s Justinem. I oni tvrdí, že zůstávají nejlepšími přáteli a mají v srdci pouze lásku a respekt jeden pro druhého.

Herečka a známá zlatokopka Amber Heard (37) sice klofla miliardáře Elona Muska (46), ale štěstí jí moc dlouho nevydrželo. V únoru se pár už podruhé rozešel a tentokrát definitivně. Rozchod prý inicioval Elon a Amber souhlasila.

Zpěvák Zayn Malik (25) a modelka Gigi Hadid (28) tvořili krásný pár od roku 2015. V březnu letošního roku však přišel konec, který oba oznámili na svých twitterových účtech. Ačkoliv oba slibovali, že se budou navzájem podporovat, Zayn krátce nato přestal Gigi a celou její rodinu sledovat na sociálních sítích.

Reklama

Další články

Načítám