Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

SlutWalk, tradiční demonstrace za zachování sexuální svobody a potření genderových nerovností, je za dveřmi. Každoročně tuto akci podpoří mnoho slavných osobností.

„Nenávist a úzkoprsý úsudek může sebevědomí zadupat, ale láska a sebepřijetí jej zase může obnovit,“ řekla známá sexbomba Amber Rose (40), která letos k této jiskřivé a barvité procházce městem přispěla velmi kreativním poutačem. „Když lidi rozděluje rozhodnutí, jak žít svůj život nebo řídit své tělo, rozděluje to pak zároveň celé rodiny, národy," vysvětluje Amber.

„Mým cílem je zažehnout obrovské jasné světlo a prostřednictvím zmíněné víkendové vzdělávací akce osvítit tyto oslabené a potlačované krásy světa - ty které byly zastrašeny, zneužívány, zapovězeny. Je to můj sen...,“ dodala mimo jiné.

Modelka, pyšná na své velmi vyvinuté pozadí, proslavená hlavně bouřlivými vztahy s nejznámějšími americkými rapery (jejím manželem byl Wiz Khalifa) se SlutWalk zúčastní již potřetí. Pochod, který projde centrem Los Angeles doprovází celá série podpůrných akcí včetně přednášek zaměřených hlavně na vzdělávání v této oblasti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám