Hlavní obsah
Článek

Jedna z mála krátkovlasých modelek Amber Rose (40) se o víkendu účastnila akce SlutWalk 2016 v Los Angeles, kam se dostavila v dost nestydatém ohozu. Amber přišla prakticky oděná do body, které ostatním dámám slouží čistě jako spodní prádlo.

Hip-hop glamour modelka, jak Amber samu sebe ráda označuje, zahalená už snad ani chodit neumí, a to přestože v posledních letech o nějaké to kilo nakynula. Rose ovšem nepochybuje, že pouze na těch správných místech. Na své křivky a v neposlední řadě i gigantické ego skutečně dokázala uhnat už nejednoho slavného muže, jakými byli Kanye West, Eddie Murphy, Drake, Nick Cannon, French Montana či Wiz Khalifa. Za posledního jmenovaného byla dokonce vdaná a má s ním tříletého syna Sebastiana.

Její nejlepší kámoškou je podobně stavěná americká celebritka Blac Chyna, která ovšem momentálně před Amber dává přednost snoubenci Robu Kardashianovi. Vše se u nich ovšem točí především kolem jejich očekávaného potomka. Amber tak musí obvykle na podobné akce chodit bez své parťačky, tentokrát ale Blac udělala výjimku a svou kámošku přišla podpořit. Asi je u Amber ale nejvyšší čas opět zalovit ve hvězdných vodách a vytáhnout nějakého zlatého kapříka...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám