Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Super krátký účes hip-hopové modelky a designérky Amber Rose (40) si doslova žádá o kouzlení s parukami. Zastánkyně ženských tvarů je už léta věrná peroxidové blond a mašince, kterou si holí hlavu dvakrát do týdne. Se svou image si tak pomocí umělých vlasů může hrát doslova každý den.

Říkáte si, že taková žena mnoha tváří nemůže omrzet žádného chlapa? Chyba lávky, Amber se v lásce vůbec nedaří. S Kanyem Westem strávila dva roky (2008 - 2010), po jejich rozchodu stihla ještě v roce 2010 mimo jiné randit s hráčem amerického fotbalu Reggiem Bushem, rapperem Fabolousem, hercem Eddiem Murphym či rapperem Drakem.

Začátkem roku 2011 to dala dohromady s rapperem Wizem Khalifou, kterého si vzala a počala s ním i syna Sebastiana. Rozešli se roku 2014, od kdy opět pokračovala smršť slavných milenců jako James Harden, Machine Gun Kelly, Odell Beckham Jr. a prý i Nick Cannon nebo French Montana. Jejím zatím posledním nevydařeným vztahem byl ten s basketbalistou Terrencem Rossem. Trval pět měsíců do letošního července.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám