Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Díky oblým křivkám obepnutých těsnými outfity měly Coco Austin (45) i Amber Rose (40) o pozornost vždy postaráno. Když se ovšem dvě rádoby sexbomby objevily na stejné akci, pánové nevěděli, kam dříve s očima.

Amber a Coco toho spolu mají dost společného, protože se obě mohou pochlubit bujnými ňadry i výrazným pozadím. Modelky nižší kategorie, které svými těly uspokojují obdivovatele horních i dolních ženských partií, si navíc kromě údržby kyprých zevnějšků mohly na večírku hudební stanice VH1 povídat také o dětech.

Výrazně tvarované ženštiny možná jednou dají své potoky dohromady. Amber má s Wizem Khalifou tříletého Sebastiana, který by mohl tvořit páreček s teprve osmiměsíční Chanel, jejímž tatínkem je také rapper, a to Ice-T.

Prsatice, které se na hudební akci dostaly díky svým milostným poměrům, pózovaly jako nejlepší kamarádky. Amber své ženské zbraně zkrotila v na její poměry konzervativních černých šatech, ale Coco nezklamala. Její outfit totiž nabídnul odvážné „okénko pro horňáky“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám