Hlavní obsah
Článek

Amber Heard (37) před pár dny prodala svou nemovitost v kalifornské poušti v Yucca Valley, kterou si pořídila teprve před třemi lety. Za krásný dům se třemi ložnicemi a třemi koupelnami nebo s mostem vedoucím k horskému altánu utržila 1,05 milionu dolarů (25 200 000 korun), což je sice zhruba o 500 tisíc dolarů víc, než za kolik ho koupila, přesto ani zdaleka nepokryje částku, kterou má vyplatit exmanželovi Johnnymu Deppovi (60) za prohraný soud.

Herečka se nedávno proti rozhodnutí soudu odvolala, Depp během následujících 24 hodin udělal to samé a odvolal se proti jedinému verdiktu, který dal za pravdu Heard. V něm jí má Depp vyplatit dva miliony dolarů za prohlášení jeho právníka, že tvrzení herečky jsou ‚hoax‘, tedy podvod.

Sama Heard mu má nyní po verdiktu soudu vyplatit 10,35 milionů dolarů za pomluvu. Zda se k prodeji nemovitosti uchýlila proto, aby mohla částečně splatit Deppovi dlužnou sumu, není jasné. Její právnička ale hned po rozhodnutí soudu přiznala, že Heard na vyplacení odškodného rozhodně nemá.

Z dostupných soudních dokumentů Johnnyho Deppa a Amber Heard přitom podle zahraničních médií vyplývá, že si herečka během jejich rozvodu odmítla vzít od Deppa 16 milionů dolarů.

Podle soudních spisů během rozvodu s Deppem její právníci na herečku tlačili, aby usilovala o vyplacení až desítek milionů dolarů z jeho zisků na Pirátech z Karibiku, na které měla údajně nárok. Heard jim ale prý nedovolila se za těmito penězi honit a jejich úsilí o ‚vyrovnání‘ odmítla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám