Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amber Heard (38) opět pokouší trpělivost svého exmanžela Johnnyho Deppa (60) a jeho právního týmu. Po rozhovoru se Savannah Guthrie pro Today show kanálu NBC, v němž mimo jiné označila Deppa za lháře a opětovně ho obvinila z domácího a sexuálního násilí, poslala vzkaz po své tiskové mluvčí.

„Pokud s tím pan Depp a jeho tým mají problém, doporučujeme, aby si Johnny sám na hodinu sedl se Savannah Guthrie a zodpověděl všechny její dotazy,“ vyzvala prostřednictvím Daily Mailu.

Provokace byla reakcí na prohlášení právního týmu Johnnyho Deppa, který zhodnotil televizní výstup herečky slovy: „Je nešťastné, že zatímco Johnny se snaží pohnout se svým životem dopředu, obžalovaná a její tým se vrací k opakování a opětovnému projednávání záležitostí, o kterých už bylo rozhodnuto soudem a porotou, která jednoznačně rozhodla v Johnnyho prospěch.“

Heard v rozhovoru například přišla s tvrzením, že má k dispozici pořadač plný poznámek od terapeuta, které podle ní dokazují, že ji Depp týral a vyhrožoval jí smrtí.

Soudkyně v procesu Depp versus Heard už přitom hereččině právnímu týmu zakázala předložit poznámky jako důkaz a zamítla je jako fámu. Amber je prý ale hodlá zveřejnit.

Zahrává si přitom s ohněm. Je vysoce nepravděpodobné, že by se jí Deppa podařilo vyprovokovat k veřejnému výstupu a hašteření prostřednictvím médií. Místo toho se ale klidně může stát, že ji Johnny zažaluje za pomlouvání znovu.

Soud v kauze Depp versus Heard shledal herečku vinnou z toho, že svého ex pomluvila a udělil jí trest vyplatit mu odškodné ve výši 10,4 milionu dolarů. Amber se navíc nechala slyšet, že na vyplacení nemá a hodlá se proti verdiktu poroty odvolat.

Pokud se o to ale opravdu chce pokoušet, její výstup v televizi a výroky, které působí minimálně nepromyšleně, jí nejspíš nepomohou.

Depp se na rozdíl od ní ke kauze vyjádřil jedním prohlášením na sociálních sítích, v němž poděkoval porotě, svému právnímu týmu a především fanouškům, a uvedl, že když se mu podařilo očistit své jméno, rád by tuto nešťastnou životní kapitolu uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám