Hlavní obsah
Článek

Na soudní spor mezi Johnnym Deppem (58) a Amber Heard (37) vášnivě reagují nejen fanoušci jednoho či druhého, ale také slavné osobnosti. Po výpovědi Kate Moss (50), která svědčila ve prospěch svého expřítele Deppa a pod přísahou popřela, že by ji kdy strčil ze schodů, jak před soudem v minulosti uvedla Heard, kolegyni, a potažmo i Deppa veřejně podpořila další supermodelka Naomi Campbell (53).

„Řekni to!!!“ reagovala na záběry, na nichž Moss hovoří o incidentu, k němuž došlo před lety na Jamajce. Ve vzkazu pro Kate použila přezdívku „wagon“, již kamarádky vzájemně roky používají. Modelka tak dala jasně najevo, kdo má její podporu.

„Nikdy mě nestrčil, nekopnul nebo neshodil z jakýchkoli schodů,“ uvedla Moss, která se do Virginie, kde soud probíhá, připojila přes video hovor z Anglie.

S Deppem tvořila pár tři roky. Když se seznámili, bylo jí dvacet a jemu jednatřicet let. Ačkoli Moss kdysi rozchod s Deppem, k němuž došlo v roce 1997, označila za noční můru, nyní mu projevila absolutní podporu.

Reklama

Další články

Načítám