Hlavní obsah
Článek

Herečka Amber Heard (37) zaskočila své fanoušky nejnovější fotkou na svém profilu na sociální síti. Přidala totiž snímek se svým prvním dítětem. o kterém nikdo nevěděl, že se má narodit.

„Jsem tak nadšená, že s vámi mohu sdílet tuto novinu. Před čtyřmi lety jsem se rozhodla, že chci dítě, a od začátku jsem to chtěla udělat po svém. Doufám, že jako společnost dojdeme do bodu, kdy nemusí nejprve přijít prstýnek, abychom mohli mít postýlku. Část mě chce říct, že do mého soukromého života nikomu nic není, ale moje práce mě nutí převzít nad tím kontrolu. Dcera se narodila 8. dubna 2021 a jmenuje se Oonagh Paige Heard,“ napsala ve svém příspěvku Amber.

Jméno má původ v Irsku a bylo populární ve středověku. Jeho nositelkou je i herečka ze seriálu Hra o trůny Oona Castilla Chaplin, vnučka Charlieho Chaplina.

Heard je aktuálně ve vztahu s fotografkou Biancou Butti, dítě jí dle zahraničních médií měla odnosit náhradní matka. „Vždycky věděla, že chce být matkou, a její největší přání se teď splnilo. Je nesmírně vděčná za ženu, která jí pomohla přivést Oonagh na svět,“ uvedl zdroj magazínu Page Six.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám