Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský rebel Johnny Depp (60) nejspíš hořce zalitoval toho, že oslovil reportéra časopisu Rolling Stone Stephena Rodricka, aby s ním strávil den a odhalil detaily z jeho soukromí. Rodrick ve svém článku totiž nevykreslil Deppa příliš v dobrém světle. Slavného herce popsal jako neuvěřitelně zábavného, stydlivého a zároveň nesouvislého.

Rodrick strávil s Deppem 72 hodin a popsal mimo jiné, že herec začíná svůj den tím, že si nalije vodku a pláče při psaní knihy o svém životě. Slzy do očí mu vhání nejen vzpomínky na ošklivý rozvod s herečkou Amber Heard (37), která herce obvinila z domácího násilí a poté obvinění stáhla, ale také soudní spory s bývalým managerem Joelem Mandelem, které herec označil za absolutní zradu. Mandela a jeho společnost obvinil z nedbalosti, porušení povinnosti svěřenectví a podvodu. Další soud ohledně tohoto sporu by měl proběhnout v srpnu.

Nešťastné události posledních let Depp utápí ve víně a marihuanových cigaretách, ale také v muzice. Světové turné s kapelou Hollywood Vampires mu prý tak trochu pomohlo utéct od reality, která je někdy až příliš bolestná. Deppovou hlavní prioritou je nyní ochránit především vlastní děti. „Můj syn se ve škole dozvěděl, že jeho táta přišel o všehny peníze. To prostě není správné,“ zalitoval Depp. Přestože ho jeho tým měl připravit o milióny dolarů, Depp rozhodně nedostatkem peněz netrpí.

Herec dále šokoval i prohlášením o své matce Betty Sue Palmer, kterou označil za největší mrchu, kterou kdy v životě potkal. Zároveň prozradil, že Palmer byla od dětství závislá na barbiturátech. „Nikdy jsem nikomu neublížil a vždy jsem se ke všem choval hezky, nevím, proč se mi to všechno děje,“ postěžoval si Depp nad vlastním osudem. Nezbývá než doufat, že se vše brzy v dobré obrátí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám