Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Každá žena sní o tom, jak ve svatebních šatech zpečetí svou lásku manželským slibem. Snubní prstýnek ovšem není zárukou spokojenosti. Podívejte se na pět hereckých párů, které se nehrnuly před oltář, ale přesto spolu strávily spoustu společných let.

Ukázkovým příkladem páru, která spolu žije „na psí knížku“, je Kurt Russell (67) a Goldie Hawn (72). Hollywoodské legendy tvoří pár už od roku 1983, takže jim to klape 35 let. Spolu si pořídili syna Wyatta (31), který má sourozence z předchozích vztahů obou rodičů.

Johnny Depp (60) a Vanessa Paradis (45) spolu mají dceru Lily-Rose (18) a syna Jacka (16), přesto nikdy nevstoupili do manželství. Harmonický pár tvořili 14 let. V roce 2012 se rozešli a herec se brzy oženil s Amber Heard (37). Rok po svatbě ale řešil bouřlivý rozvod.

Susan Sarandon (77) se po třináctiletém manželství s Chrisem Sarandonem rozhodla, že svatební šaty už nikdy neoblékne. S kolegou Timem Robbinsem spolu prožili 21 let. Rodiče Milese (25) a Henryho (28) se rozešli v roce 2009. Susan už tehdy projevila zájem o mladší muže. S Timem je od sebe dělilo 12 let.

Také Jessica Lange (68) se po rozvodu rozhodla, že jí manželství nevyhovuje. S kolegou Samem Shepardem spolu bez oddacího listu žili 28 let, během nichž herečka porodila dceru Hannah (32) a syna Samuela (30). Rozešli se v roce 2009, Sam loni zemřel.

Jack Nicholson (80) má pověst hollywoodského proutníka, ale jedna žena s ním prožila ještě více času než jeho jediná manželka Sandra Knight. Nejstabilnější vztah prožil s herečkou Anjelicou Huston (66). Pár spolu tvořili 17 let. Herecká láska skončila v roce 1990 kvůli Nicholsonově nevěře.

Reklama

Další články

Načítám