Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Soužití s Amber Heard (37) nejspíš nebude úplně jednoduché, o čemž se přesvědčil i Johnny Depp (60), který s ní prožil hodně nepříjemný rozvod. Herečka, která se netají bisexuální orientací, má teď pod svým vlivem miliardáře Elona Muska (46).

Amber si potrpí na vlivné a bohaté muže. Manželství s Deppem se jí po roce zhroutilo, ale přišla si díky němu na slušné „bolestné“. Když herce obvinila z domácího násilí, ochotně vyšel vstříc jejím požadavkům.

Teď by herečka z Dánské dívky a Ligy spravedlnosti mohla ukořistit ještě mnohem více. Vyhlédla si vizionáře, jehož jmění je odhadováno na 20 miliard amerických dolarů. Amber a Elon se sice loni v srpnu rozešli, z nejnovějších fotek je však více než zřejmé, že krizi zažehnali.

V Los Angeles spolu zašli na sushi a nešlo o žádnou přátelskou večeři. Z restaurace vyšli ruku v ruce a zářili jako zamilovaný pár. Ani jeden z nich si neklade malé cíle. Zatímco Elon má ambice prozkoumat svými vesmírnými technologiemi Mars, Amber touží po partnerovi, s nímž si bude žít v luxusu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám