Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byl to večer zasvěcený úspěšným mužům, přesto na GQ Australias´s Men of the Year Awards, jež se konalo ve středu v Sydney, zazářily hlavně ženy. Jejich pomyslnou královnou byla herečka, exmanželka Johnnyho Deppa a expřítelkyně Elona Muska Amber Heard (37).

Amber nejen že si odnesla jednu z cen, a to - trochu paradoxně - pro ženu roku, ale také vsadila na černé průsvitné šaty a přiznané spodní prádlo, jež komplet vkusně doplnilo. „Tak jsme tady,“ vzkázala Heard prostřednictvím Instagramu u fotky, na níž drží pozvánku s připsaný ‚WO(Men)‘ (tedy ženy) v názvu akce. Tu ozdobila také například někdejší australská Miss Monika Radulovic či herečka Elizabeth Debicki.

Heard, jež je sama bisexuální, také na sociální síti vyjádřila radost z toho, že se Australané v hlasování vyslovili pro sňatky mezi homosexuálními páry. Zpráva ji zastihla na cestě do Sydney. „Byla jsem zrovna v letadle a pilot nám jen tak mimochodem oznámil výsledek. Celé letadlo propuklo v potlesk,“ uvedla Amber.

K oceněným mužům, mimo jiné, patřili: Jeff Goldblum, jenž byl zvolen mezinárodní ikonou, rapper ASAP Rocky, který byl vyhlášen nejstylovějším mužem, nebo Jon Kortajarena, jenž se stal modelem roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám