Hlavní obsah
Článek

Při výběru partnerů není Amber Heard (38) žádná troškařka. Po ztroskotaném manželství s Johnnym Deppem (60) jí to ale nevyšlo ani s Elonem Muskem (46), jehož jmění dosahuje závratných 15 miliard amerických dolarů.

Amber se přiznala k bisexualitě, ale pokud jde o stabilní zázemí, mnohem lépe jí je ve společnosti mužů. Hvězdu Pirátů z Karibiku ke sňatku přiměla po relativně krátké známosti, což se Deppovi vymstilo. Amber jej obvinila z domácího násilí a připravila o nemalou část jeho majetku.

S jídlem ovšem roste chuť, takže herečka zalovila mezi miliardáři a okouzlila Elona Muska, s nímž nejspíš chtěla odletět na Měsíc. Známý vizionář má totiž ambice zprostředkovat komerční cesty do vesmíru. Tam se s ním ale Amber nepodívá, protože dostala košem.

„Je mezi nimi konec. Amber je na zhroucení, protože rozchod navrhl Elon. Zjistil, že je to sobecká manipulátorka,“ tvrdí zdroj, podle něhož se pár rozešel minulý týden. Musk se teď v Los Angeles věnuje svému byznysu a Heard v Austrálii natáčí film Aquaman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám